DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

Bon dia, famílies!!
Això ja fa oloreta a estiu, encara que el temps darrerament no acompanyi. La pròxima setmana ens podrem veure una estoneta i compartir moments per tal d'acomiadar aquest curs tan atípic per a tothom! Serà un retrobament molt emotiu per a mi, pels motius que ja sabeu. Estic molt content de com ha anat tot durant aquest curs i com ha estat l'evolució tan positiva de tots els infants de la classe del fum i la col·laboració de les famílies. Enhorabona a tothom!
Les propostes d'aquesta setmana són molt visuals, ja que totes les mestres que entren a la classe del fum han volgut fer vídeos d'acomiadament i per desitjar-vos un súper estiusinó veniu els pròxims dies.


1. Propostes de na Victòria
Na Victòria, la mestra practicant de la UIB ha afrontat la seva darrera setmana de pràctiques a la nostra escola. Com que no s'ha pogut acomiadar de tots nosaltres doncs ha preparat un conte molt emotiu. Es titula "Endevina com t'estimo" i amb això vos vol dir el fantàstic temps que ha passat amb tots i totes vosaltres. Vos enyorarà molt!


També vos planteja una manualitat molt divertida: fer un pollet! Piu - piu!


2. Propostes de n'Eva.
La mestra d'audició i llenguatge, n'Eva, també vos dedica unes paraules i fa un repàs de tots els vídeos que vos ha fet durant aquestes setmanes i que teniu a la vostra disposició per seguir practicant durant l'estiu. A més, a més vos planteja un joc de seqüències a través del conte " De què fa gust la lluna?


3. Proposta de les metres de taller de cuina
Les mestres més divertides de l'escola i encarregades dels tallers de cuina i d'ajudar-nos a tots durant tot el curs: na Bea, na Sandra i na Nena; ens han fet la darrera recepta de cuina. Ens proposen fer palmeres amb xocolata!! mmmmmmmmm varen sortir boníssimes!! Fixau-vos en el final del vídeo! jijijijiji


4. Propostes de matemàtiques manipulatives 



























5. Propostes per treballar el traç, les lletres, estampacions i manualitats.













Vídeo d'acomiadament de na Victòria on recopila tots els bons moments que va compartir amb tots nosaltres! Moltes gràcies Victòria!!! Bon camí educatiu, molta sort i salut! 

Fins aquí les propostes d'aquesta setmana!
Bona setmana a tothom!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!