SETMANA DE TRUFES, TAULES D'EXPERIMENTACIÓ I ARBRES DE NADAL!

Aquesta setmana la classe del fum ha fet moltes coses!!!!

Dilluns vàrem obrir la capsa del nou protagonista d'aquesta setmana, en Jairo. Després vàrem anar a Comunitats.



Dimarts vàrem dividir la classe en dos grups i uns es varen anar a fer un taller de cuina de trufes de xocolata i uns altres varen estrenar les taules d'experimentació.

A les taules d'experimentació podem classificar, agrupar, destriar tot tipus d'elements naturals. També poden repassar continguts de la tardor i treballar molt la motricitat fina. Gaudeixen molt d'aquests moments.



























El grup del taller de cuina com podeu observar no va aturar de llepar-se els dits en tot moment. Mmmmmm quin moment més dolç!! Varen quedar unes trufes molt bones.












 



 

 













Dimecres, després de Comunitats i del pati, vàrem quedar una estoneta més per fer uns jocs de mates al pati. Els infants havien de cercar números, colors i formes geomètriques amagades pel pati i treballades durant aquest trimestre. Es varen divertir molt!














Ahir dijous vàrem tenir la visita de la mare d'en Jairo, na Paqui i ens va ajudar a fer un taller de Nadal. Férem uns neo arbres de Nadal molt xulos i vistosos!! Moltes gràcies Paqui per venir! 



Avui divendres tocava sortida! Hem anat en bus a l'auditori de Santa Margalida per veure un conte de Nadal: La festa de Nadal. Hem vist molt de personatges i hem cantat i ballat molt!









Com que hem arribat un poquet prest, hem aprofitat per acomiadar la setmana de protagonista d'en Jairo i fer-li el seu dibuix de record. 


Ens veiem la pròxima setmana!! 
Ja serà la darrera d'aquest trimestreee!!! jiji
Bon cap de setmana!







Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!