SETMANA DE MAMIS, PAU I COLORS!


Bones famílies!!!

Cada vegada fa millor temps i això la classe del fum ho nota!! Aquí teniu la crònica d'aquesta setmana: 

Dilluns vàrem obrir la capsa del protagonista de la setmana en Marc. 


Dimarts tocava taller de cuina i vàrem fer unes galetes de mantega. Aquests ingredients els va comprar la mare d'en John per quan el seu fill va ser protagonista però per motius personals no va poder venir el dia indicat. Aleshores li vàrem proposar fer el taller de galetes amb la mare d'en Marc i vàrem fusionar dos protagonistes durant una estona. L'experiència va ser molt enriquidora!! Moltes gràcies Laura i Maria Antònia!





Varen sortir unes galetes molt bones!! mmmmmm


Després per berenar teníem festa grossa, l'aniversari del mestre Miquel Àngel!!! Ens va convidar a patatilla i pa amb oli! Tothom es va omplir bé la panxa! xDDD







Dimecres i dijous vàrem aprofitar per preparar el dia de la Pau i per jugar una estoneta mentre els altres feien les feinetes. Durant aquets dies hem cantat cançons de la pau i hem fet un colom molt divertit plasmant la nostra .



































Avui divendres hem tingut molt de trui. Després de fer el bon dia i anglès, hem berenat i hem sortit al pati. Tothom volia jugar amb l'arena i s'han divertit molt! 













Després hem fet un altre taller de l'hivern amb la classe de les pedres utilitzant materials i colors d'aquesta estació i pinzells. El resultat ha estat espectacular! 


























































Per acabar el dia, ens ha visitat en Leo i ens ha dit que la pròxima protagonista havia de ser na Carmen!! Quina alegria ha tingut!! 


BON CAP DE SETMANA!!!


















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!