SETMANA CURTA PERÒ INTENSA: CARNESTOLTES TIME!


Hola famílies!! Quina setmana més divertida que han passat els infants de la classe del fum. Aquí us deixem la nostra crònica de la setmana: 

Dilluns vàrem rebre la visita del Rei Carnestoltes i li vàrem mostrar les nostres cares pintades i els nostres pentinats originals. A canvi, ens va convidar a venir ben disfressats dimarts!












També vàrem rebre la visita d'en Leo i ens va dir que durant aquests dies  la protagonista havia de ser na Mia! 


Dimarts era el gran dia i tothom havia de venir disfressat de casa. Quines disfresses més xules i originals que varen dur els infants de la classe del fum. Ens vàrem divertir i riure molt! 
Abans de sa Rua i de berenar xocolata, vàrem fer un parell de fotos perquè després tot es descompondria un poc xDDD. Després vàrem berenar de xocolata amb coca de patata i després del pati vàrem fer la Rueta
























 





















Per acabar aquest gran dia, vàrem veure la lluita entre el Rei Carnestoltes i l'arribada de la Jaia Quaresma i després vàrem ballar un poquet! jejeje













Dimecres tocava fer un poquet de feina i aprofitàrem per fer números i lletres després de les comunitats. 




























Dijous quan hem arribat a l'aula, hem vist una carta i un paquet! Era la Jaia Quaresma. Ens ha fet un regal del seu dibuix. L'hem pintat i ara a casa, cada divendres li hem de llevar una cama. 


































Avui dijous també tocava veure un conte molt divertit: En banyeta. Hem anat a l'aula de música i hem passat una molt bona estona! 



 




























Altres moments de la setmana han estat aquests: 













Fins aquí la nostra setmaneta! 
Ens veiem el pròxim dimarts!! 
Bon pont! 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!