SETMANA DE MANYOPLES, PENTINATS I CARNESTOLTES!

Bon dia, famílies!!! 
La setmana de Carnestoltes ha arribat i l'emoció del moment se sent entre els nostres alumnes! Aquí us deixem la crònica de la setmana: 

Dilluns vàrem obrir la capsa del protagonista, n'Oliver. Vàrem descobrir moltes coses de la seva infància.


Dimarts, una part de classe va fer piruletes salades com tocava aquesta quinzena en el taller de cuina



























Entre dimarts i dimecres hem treballat el número 1 i hem començat a observar el nostre nom sense tenir la nostra cara a devora. Era un poc difícil però la classe del fum es va familiaritzar ràpidament amb el seu nom sense cara. 
També hem treballat les figures geomètriques de l'esfera i el cub fent jocs en el pati. Ens agrada molt córrer pel pati! xDDD




































Dijous vàrem tenir la visita de la família del protagonista i férem unes manyoples de l'hivern molt sofisticades! Moltes gràcies Katarzyna i Julian! Després, abans del pati vàrem rebre una altre visita: el Rei Carnestoltes!! Ens va dir quin element decoratiu havíem de dur per divendres. Enguany tocava un pentinat original. 











Avui divendres començaven els nostres dies de Carnestoltes! Tothom ha vingut a classe amb un pentinat molt original i ens hem divertit molt. També hem rebut la visita d'en Leo i ens ha dit que se n'anava de vacances uns dies i que per la setmana pròxima havíem de fer un recordatori de tots i totes les protagonistes fins ara. Així que la pròxima setmana no tindrem protagonista. 

Després hem tengut una altra visita, el Rei Carnestoltes volia veure els nostres pentinats originals. Ha rigut molt i ha pintat pocs nassos. Ens ha dit que per dilluns hem de dur la cara pintada i una altra vegada un pentinat original. 







Aquí teniu altres moments de la setmana on han jugat d'una manera més tranquil·la o més activa. 






























Bon cap de setmana!!! 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!