SETMANA DE PIRULETES SALADES, TARGETA AMOROSA I AMETLLER EN FLOR!!

Hola famílies!!
Aquí teniu un petit resum de la nostra setmana:
Dilluns vàrem inaugurar la setmana del protagonista Javier. Ha gaudit molt de ser el protagonista durant tots aquests dies. Està encantat! 


Dimarts tocava taller de cuina i taller de motricitat fina. Aleshores, vàrem dividir el grup en dos: uns varen fer piruletes salades i uns altres varen fer una postal AMOR AMOR. Hem dibuixat una gran abraçada per les nostres famílies! 

















































La pròxima setmana l'altre grup li tocarà fer les piruletes salades! Varen sortir molt bones! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!



















Dimecres, després de comunitats, vàrem contar un conte molt especial ¡TENGO UNA RABIETA!. El va dur na Maia i ens va agradar tant que l'hem contat cada dia. 


Dijous vàrem tenir la visita de la família d'en Javier. Va venir la seva mare i vàrem fer un ametller! Com que treballem una dita del mes de febrer que diu: pel mes de febrer treu flor l'ametller, hem aprofitat i hem fet un a la nostra classe! Moltes gràcies Amilena! Ha quedat genial! Ja vos mostrarem fotos la próxima semana! 




Divendres toca anglès i acomiadament del protagonista. Aleshores, després del pati hem rebut la visita d'en Leo i ens ha dit qui ha de ser el pròxim protagonista. Aquesta vegada li ha tocat a n'Oliver, de la taula 3! 


Durant la setmana, la classe del fum també ha tingut les seves estones de joc. Cada vegada és un grup més cohesionat i tothom se sent part d'ell! 


































































BON CAP DE SETMANA!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!