IZAN, UN PROTAGONISTA MOLT AROMÀTIC!

Izan va ser elegit protagonista per en Leo! Durant tota la setmana va ser l’encarregat de les tasques del dia a dia a l’aula: el primer quan fem una fila, passar llista en el bon dia, donar el massatge als seus companys i companyes després del pati, entre altres coses més.



















Abans d’obrir la seva capsa ens va cridar molt l’atenció com estava decorada. Izan ens va explicar com l’havia pintada amb l’ajuda de la seva família: mans, dits, tires de colors, adhesius, entre d'altres. Era una capsa molt elaborada!


Quan la vàrem obrir hi havia moltes coses: un tractor, una xupa, un conte, moltes fotos, etc... Ens vàrem quedar molt sorpresos quan vàrem veure tots els objectes de la seva capsa! Poguérem dissenyar un croquis en el terra.




















Durant la setmana, la seva mare va venir a fer un taller amb nosaltres. Ens va preparar un taller de cafè!!! Mmmmmm quina oloreta feia tot el que va dur. Primer ens va contar un conte, que ella havia fet, sobre el cafè i les seves particularitats. Després va començar a obrir pots amb diferents textures de cafè i poguérem ensumar l'oloreta que feia cada un i tocar les diverses textures del cafè: en pols, en gra, diluït... A més a més, també ens va dur infusions de tota classe!









Després d'aquesta presentació, ens va proposar pintar amb tot això que havia dut i férem i taller d'allò més original: textures, olors i colors. Quines feines més aromàtiques que varen quedar! Moltes gràcies Samara!














Abans d’anar-se’n vàrem immortalitzar aquest moment amb una bona foto de grup amb ella. Moltes gràcies per tot!! 


Un altre dia, cada infant li va fer un dibuix. Primer el vàrem representar a una pissarra i després cada infant el va dibuixar.








Per acabar la setmana, vàrem rebre la visita d’en Leo i ens va dir que la pròxima protagonista havia de ser na Yara! Aleshores, Izan va anar a cercar la seva capsa i li va donar. Entre tots dos varen arraconar el racó d’ell i varen deixar l’espai buit per muntar el de na Yara el pròxim dilluns i així va acabar la seva gran setmana de protagonista d'en Izan.









Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!