SEGONA SETMANA A CASA! ÀNIMS!!! TOT ANIRÀ BÉ!

Bon dia famílies!!! 
Afrontem la segona setmana d'estar a casa! Cal estar tranquils, entretenguts i ben planificats. Aquesta planificació ha de ser real: amb estones de joc en família i joc individual, de relaxació, de cuina, de feina, d'higiene personal, entre altres coses més. Aquest és un moment ideal per compartir i realitzar aquelles coses que mai podem fer per falta de temps! Ara sí que podem, no tenim excusa!! De moment quinze dies més...


Us he preparat un vídeo molt casolà (xDDDD) on us explic un parell de cosetes relacionades amb l'arriba de la Primavera. Pegau una ullada.


A continuació, teniu les imatges explicades en el vídeo i que podeu treballar a casa aquests dies. També la cançó de l'estació de la Primavera i un conte per escoltar i ballar!






També us anim a fer qualque manualitat relacionada amb la primavera com per exemple: sembrar llavors o llegums, fer floretes amb materials de desfeta, fer experiments amb flors, etc. !Imaginación al poder! Pensau que després de l'avorriment passem a la creativitat!Aquí teniu diverses propostes:

























També podem treballar tècniques de relaxació. Us deix amb un conte per treballar la respiració i la calma.


Pel que fa a la situació que vivim actualment, també podeu pintar un arc de Sant Martí o escriure cartes a les persones malaltes dels hospitals de les illes: cartas.covid.sonllatzer@gmail.com

Fins aquí la meva petita aportació d'aquests dies! 
Ànims a tothom!!


Per qualsevol cosa, em podeu escriure i enviar el que vulgueu!!!

mpr394@hotmail.com
mpr394@gmail.com





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!