SETMANA DE COSSIOLS, TAULES NOVES I VOLCANS!

Hola famílies!!
Aquesta setmana la classe del fum ha aprofitat el bon temps per fer moltes coses. Aquí vos deixem la crònica de la setmana: 

- Hem tingut com a protagonista na Mia. La seva família va venir un dia i férem un cossiol de mascota molt original i divertit!! Cada infant li va posar un nom. Ara hem d'esperar que els hi creixin els cabells per poder-los retallar. Moltes gràcies!!!



- Hem aprofitat per acabar de confeccionar les noves taules d'experimentació. Un té moltes coses que hem vist de l'hivern i l'altre té coses dels tallers que hem fet amb les famílies. Així recordem coses treballades!



- També hem fet un taller de cuina amb tota l'aula. Vàrem fer galetes d'avena i coco riquíssimes! Eren creixents i molt gustoses. Crec que en tornarem a fer un altre dia perquè no va quedar ni una per dur a casa! xDDD



















































- El bon dia que va fer ahir dijous va propiciar una sortideta a la platja!! Ens enduguérem poals i pales i vàrem passar una molt bona estoneta! També repetirem un altre dia. jijiji














- Aquests dies, na Victòria ens ha contat un conte molt interessant per gestionar les rabietes i el mal humor. Hem après a respirar millor quan estem enfadats i a gestionar d'una altra manera aquesta emoció d'ira.


- Aquests dies també hem tengut estones de joc i d'aprenentatge lúdic interiors i exteriors. 












- Avui divendres hem rebut una nota la de Jaia Corema. Està malalta a l'hospital. Té Coronavirus i fins que no estigui recuperada no podrà venir. Ens ha aconsellat quedar dins casa nostra i no sortir. A més, ens ha dit com hem de tossir i com ens hem de rentar les mans perquè no ens posem malalts. Esperem tornar-la a veure d'aquí poc. Mentrestant, ens ha regalat unes bossetes de crispetes i hem decidit menjar-les mirant una pel·lícula. Després li hem llevat la tercera cama.








Fins aquí la nostra setmana, famílies! Ens tornarem a veure d'aquí a unes setmanes! Cal ser prudents i conscients i feu cas de les recomanacions establertes per a tothom. Cal quedar a casa i trobar altres alternatives per no sortir. 


Força i ànims! 
Això és cosa de tots! 
Fins aviat!!!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!