SETMANA DE DONES, COLORS I JAIA!

Hola famílies!! 
Aquesta setmana, a part de ser un poc curta també ha estat un poc diferent, ja que tocaven avaluacions. Això ha fet que el nostre horari fos modificat. Tot i això, hem passat una setmana molt divertida i entretinguda! Aquí teniu una pinzellada de tot el que hem fet:

1. Hem elaborat material de manipulació nou per les nostres taules d'experimentació. Com que l'hivern ja s'acaba seguirem treballant els conceptes vists a través d'aquestes taules: colors, textures, estats de la matèria, etc.

























2. Com que hem de canviar les taules d'experimentació, hem aprofitat per experimentar amb el material antic i acomiadar-nos.



























3. També hem aprofitat per fer feinetes endarrerides i posar-nos al dia amb els infants que han estat malalts darrerament o han faltat qualque dia.














4. L'absència de comunitats aquesta setmana ens ha fet acumular molta energia que havia de sortir per qualque banda. Aleshores, vàrem anar dijous a fer psico tots junts i ens ho vàrem passar molt bé!





































5. Hem treballat conceptes matemàtics i moltes emocions a través dels contes. Durant aquests dies hem contat aquests tres contes i ens han estat de gran ajuda.





6. Com que diumenge és el Dia de la Dona també hem realitzat un mural amb imatges de dones importants en el món i a la nostra vida.












7. Finalment, com cada divendres, tocava visita de la Jaia Corema. Ha vingut avui dematí i ens ha dit que té càmeres per totes les aules i ens vigila. A més, ens ha regalat una confitera que hem de cuidar i regar amb aigua i sucre. D'aquesta manera qualque dia podrem trobar coses dolces!! 
















Després li hem llevat una cama a la nostra Jaia de la classe. Ara només li queden cinc cames!


FINS AQUÍ LA NOSTRA CRÒNICA!
BON CAP DE SETMANA!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!