MARC, UN PROTAGONISTA MOLT TENDRE!

En Marc va ser elegit protagonista per en Leo! Durant tota la setmana va ser l’encarregat de les tasques del dia a dia a l’aula: el primer quan fem una fila, passar llista en el bon dia, donar el massatge als seus companys i companyes després del pati, entre altres coses més.














Abans d’obrir la seva capsa ens va cridar molt l’atenció com estava decorada. En Marc ens va explicar com l’havia pintada amb l’ajuda de la seva família. Vàrem observar la seva mà plasmada, adhesius de fruites i verdures i molts de dibuixets. En Marc és un apassionat de les fruites i verdures i per això ha aferrat aquests adhesius tan divertits.




Quan va obrir la seva capsa, vàrem observar quines coses hi havia. Ens va mostrar un peluix molt graciós que abraçava molt quan era petit, una pinta que utilitzava la seva mare i el seu pare per pentinar-li els cabells i finalment un mocador que feia servir quan anava a fer una volta amb la seva família. Ens agradaren molt aquests objectes tan estimats per en Marc. 







Un dia de la setmana va venir la seva mare per fer un taller de galetes de mantega. Vàrem convidar a la mare d'en John també perquè ella havia de venir a fer-les quan en John va ser protagonista però per motius personals no va poder venir. Aleshores, com que ella ja tenia els ingredients comprats doncs ens va venir a ajudar també. Tenguérem dos protagonistes durant una horeta jejejeFérem un crossover de protagonistes! xDD
Primer na Bea ens va explicar els ingredients de la recepta i després en Marc i en John varen començar a repartir els estris. També ens vàrem organitzar per taules i ens posàrem a fer feina.
Ens vàrem divertir molt amb aquest taller tan llépol. Mmmmmmmmm quina mengera feien totes les galetes.
























Abans d’anar-se’n vàrem immortalitzar aquest moment amb una bona foto de grup amb ella. Moltes gràcies per tot, mamissss!! 


Un altre dia, cada infant li va fer un dibuix. Primer el vàrem representar a una pissarra i després cada infant el va dibuixar.


Per acabar la setmana, vàrem rebre la visita d’en Leo i ens va dir que la pròxima protagonista havia de ser na Carmen! Aleshores, en Marc va anar a cercar la seva capsa i li va donar. Entre tots dos varen arraconar el racó d’ell i varen deixar l’espai buit per muntar el de na Carmen el pròxim dilluns i així va acabar la seva gran setmana de protagonista d'en Marc.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!