DESENA SETMANA: ALEGRIA I POSITIVISME!

Hola famílies!! 
Ja són deu setmanes sense veure'ns i cada vegada es nota més la sensació d'enyorança i tristesa. Però cal treure la part positiva de tot això que ens ajudarà a créixer com a persones i a valorar més petites coses que abans no li donàvem cap importància. Vivim a una Fase 1 ja més alliberada però sense deixar de banda que tot això encara no ha acabat i cal seguir les mesures d'higiene i seguretat. 
Com cada setmana vos deix unes propostes molt entretengudes i divertides per passar una bona estona en família. Enviau-me fotos!!!

La setmana passada vàrem tenir l'aniversari de na Maia i entre tots li vàrem fer una felicitació molt divertida. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!


1. Propostes de na Victòria
Ens ha preparat un conte molt interessant i una manualitat molt divertida.





2. Taller de cuina
Na Bea ens proposa un taller de cuina molt refrescant, ara que ja comença aquest bon temps i fa ganes de menjar gelats!! mmmmmm quines ganes de fer-ne!!



3. Propostes de matemàtiques manipulatives.
Les mates es poden convertir en divertides si les proposam d'una altra manera. Aquí teniu diverses opcions per treballar els colors i la seva classificació, seriacions d'elements de la cuina per treballar l'ordre i seqüenciació, les figures geomètriques en el menjar, i activitats per treballar la lateralitat i direccionalitat dels elements.











































4. Propostes de lletres. 
Cercar lletres a una palangana o amagades a casa. 




5. Motricitat fina
És hora de començar a treballar els dits i les mans fent servir les tisores. D'aquesta manera es treballa la motricitat oculo-manual i la precisió.




6. Manualitat amb materials de desfeta. 
Tot ha de tenir una segona oportunitat i una segona vida. Aleshores, aquest brics poden servir per a altres funcions.






7. Treball de land-art amb plantes 
Cal treballar la creativitat des de totes les seves vessants. Mirau quines creacions tan divertides i originals amb flors.













8. Papallones amb fregalls de cuina
Encara queda Primavera per davant i aquestes papallones poden decorar les nostres terrasses d'una manera molt divertida.









9. Propostes de les mestres de psico.





10. Proposta de n'Eva
Mirau quin joc de fruites vos ha preparat n'Eva per jugar a casa.


FINS AQUÍ LES PROPOSTES!!
BONA SETMANA A TOTHOM!!




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!