JAVIER, UN PROTAGONISTA MOLT CORRECTE!

En Javier va ser elegit protagonista per en Leo! Durant tota la setmana va ser l’encarregat de les tasques del dia a dia a l’aula: el primer quan fem una fila, passar llista en el bon dia, donar el massatge als seus companys i companyes després del pati, entre altres coses més.














Abans d’obrir la seva capsa ens va cridar molt l’atenció com estava decorada. En Javier ens va explicar com l’havia pintada amb l’ajuda de la seva família. Vàrem veure que l'havia pintada amb els dits i les mans. A més a més, la seva capsa estava plena d'adhesius fantàstics: bombers, mitjans de transport, animalets, etc.



Quan va obrir la seva capsa, vàrem observar quines coses hi havia. En Javier ens va mostrar molta roba de quan era petit. Vàrem veure una xupa, un biberó, vestits de bebè i un pedaç que feia servir per anar a dormir. Ens agradaren molt aquests objectes tan estimats per en Javier. 










Un altre dia, va venir la seva mare, na Milena i vàrem fer un ametler. A classe, dies abans, vàrem observar com eren aquests arbres, la seva flor i a quina època floreixen. Aleshores, vàrem aprofitar la seva visita per formar l'ametler de la classe del fum. Ens dividírem en diferents grups i ens posàrem a fer feina: la part del cel, la part del terra, la part del camp, l'estructura de l'arbre i les floretes de color blanc i rosa. Va quedar un ametler espectacular! La nostra aula ja feia oloreta a Primavera!! jejejeje Moltes gràcies Milena!


































































Abans d’anar-se’n vàrem immortalitzar aquest moment amb una bona foto de grup amb ella. Gràcies!

Un altre dia, cada infant li va fer un dibuix. Primer el vàrem representar a una pissarra i després cada infant el va dibuixar.







Per acabar la setmana, vàrem rebre la visita d’en Leo i ens va dir que el pròxim protagonista havia de ser n'Oliver! Aleshores, en Javier va anar a cercar la seva capsa i li va donar. Entre tots dos varen arraconar el racó d’ell i varen deixar l’espai buit per muntar el de n'Oliver el pròxim dilluns i així va acabar la seva gran setmana de protagonista d'en Javier.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!