OLIVER, UN PROTAGONISTA MOLT DIVERTIT!

Oliver va ser elegit protagonista per en Leo! Durant tota la setmana va ser l’encarregat de les tasques del dia a dia a l’aula: el primer quan fem una fila, passar llista en el bon dia, donar el massatge als seus companys i companyes després del pati, entre altres coses més.











Abans d’obrir la seva capsa ens va cridar molt l’atenció com estava decorada. N'Oliver ens va explicar com l’havia pintada amb l’ajuda de la seva família. Vàrem veure que  la seva capsa estava tenia uns adhesius divertits.





Quan va obrir la seva capsa, vàrem observar quines coses hi havia. N'Oliver ens va mostrar molta roba de quan era petit. Vàrem veure una pilota, un conte, un pedaç que feia servir per anar a dormir i moltes fotos. Ens agradaren molt aquests objectes tan estimats per en Javier. 













Un dia va venir la seva família, el seu pare i la seva mare. Ens varen ajudar a dur a terme un taller de manyoples de l'hivern. Vàrem pintar amb bastonets de les orelles i vàrem treballar els colors típics de l'hivern amb elements decoratius. Moltes gràcies per la vostra participació. Vàrem fer unes manyoples molt brillis!

































Abans d’anar-se’n vàrem immortalitzar aquest moment amb una bona foto de grup amb ells. Gràcies!



Un altre dia, cada infant li va fer un dibuix. Primer el vàrem representar a una pissarra i després cada infant el va dibuixar.





Per acabar la setmana, vàrem rebre la visita d’en Leo i ens va dir que la pròxima protagonista havia de ser na Mia! Aleshores, n'Oliver va anar a cercar la seva capsa i li va donar. Entre tots dos varen arraconar el racó d’ell i varen deixar l’espai buit per muntar el de na Mia el pròxim dilluns i així va acabar la seva gran setmana de protagonista de n'Oliver.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DARRERS DIES D'AQUEST CURS: TERCERA FASE!

SETENA SETMANA! JA PODEM SORTIR AL CARRER!

QUARTA SETMANA A CASA: DIES DE PASQUA!